Pratik Bilgiler ve Faydalı Bilgiler Sitesi | www.GevezeAdam.com

Resimli Kelime Bulmaca 5 Harfliler Cevapları

Resimli Kelime Bulmaca 5 Harfliler Cevapları

Popüler oyunlar arasında yerini alan kelime bulmaca oyununda 5 harfli kelimeleri bulmakta zorlanıyormusunuz. İşte 5 harfli kelime bulmaca oyununun cevapları;

1- Virgül, makas, bıçak, kek / Cevap: Kesme

2- Orman, kitaplar, alfabe, sarışın kadın / Cevap: Kalın

3- Bateri, kalp atışı, davul, dans etekli kadın / Cevap: Ritim

4- İlaç şişeleri, selfie çeken kızlar, cosmopolitan dergi, tencelereler / Cevap: Kapak

5- Patlak lastik, patlak lastik, patlayan balon, patlamıi futbol topu / Cevap: Patlak

6- Takvim, sebze ve meyveler, manav tezgahı, takvim / Cevap: Pazar

7- Madeni para, kablolar, kızıl saçlı kadın, cezve / Cevap: Bakır

8- Çizgi, araba, duble yol, mezura / Cevap: Şerit

9- Siyah araba, formula arabası, Moto GP, yol / Cevap: Viraj

10- Yedek oyuncular, yedek kulübesi, araba parçaları, subaylar / Cevap: Yedek

11- Kraker, kulak temizleme, krakerler, karides / Cevap: Çubuk

12- Tütün sigara, sarma, geri sarma, sarma tatlı / Cevap: Sarma

13- Yargıç, papaz, ODTÜ mezunları, Cübbeli Ahmet Hoca / Cevap: Cüppe

14- Mumlar ve tütsü, kayıklar, kayık, tütsü kayığı / Cevap: Kayık

15- Göz yaşartıcı gaz atan polis, karabiber, kırmızı biber ısıran kadın, biber gazlı Taksim gezi parkı / Cevap: Biber

16- Yarış arabası pilotu, F1 pilotu, pilot kalem, savaş uçağı pilotu / Cevap: Pilot

17- Tekerlek izi, duvar kağıdı, kara kalem çalışması, parke / Cevap: Desen

18- Bilyeler, cam bilye, metal bilyeler, metal bilye / Cevap: Bilye

19- Veri tablosu, tablo, tablo, excell tablosu / Cevap: Tablo

20- Sandak, kumla oynayan çocuk, ekmek fırını, iskelet / Cevap: Kürek

21- Şahin araba, şahin, şahin, şahin araba / Cevap: Şahin

22- Kafasında ampul olan adam, kafasında ampul tutan adam, soru işareti, elinde ampul tutan adam / Cevap: Fikir

23- Tablolar, Et ve satır, köfte tabağı, mektup ve yüzükler / Cevap: Satır

24- Korkmuş kız, korkunç palyaço, korkunç kız çocuğu, kanlı el izleri / Cevap: Korku

25- Oynayan adamlar, Da Vinci Şifresi kitabı, Elif Şafak’ın aşk kitabı, renkli kıyafetli oynayan kadınlar / Cevap: Roman

26- Yanan lastikler, lastik yakan araba, Kızılderililer, mutluluk çubuğu tüttüren Kızılderili / Cevap: Duman

27- Cep telefonu ve dünya, çekirge, salyangoz, radyo / Cevap: Anten

28- Sunucu ve kamera, düşen elma, fotoğraf stüdyosu, fotoğraf stüdyosu / Cevap: Çekim

29- Patalmış mısır, Mısır pramitleri, Sfenks, mısır koçanları / Cevap: Mısır

30- Karga, Karga başı, karga burnu, kapalı karga burnu / Cevap: Karga

31- Kare, manzaralı kıyıda ev, sahil, çerçeve / Cevap: Kenar

32- Bagaj arabası, bagajlı araba, araba bagajı, seyahat çantası / Cevap: Bagaj

33- Şeker helva, pamuk şekeri, ufak şekerler, renkli şekerler / Cevap: Şeker

34- Güneş enerji paneli, elektirk paneli, telefon paneli, güneş panelleri / Cevap: Panel

35- Bilboard, tenis oynayan adam, masa tenisi oynayan kadın, reklam panosu / Cevap: Raket

36- Kelepçeli zincir, parmaklıklar arasında insan, kaynakçı, ıspanak / Cevap: Demir

37- Nişanlanan çiftler, askeri madalya, askeri nişan, nişan alan asker / Cevap: Nişan

38- Satranç, satranç tahtası, satranç piyonu, piyonlar / Cevap: Piyon

39- Salyangoz, sıkışık trafik, yaşlı iki insan, yürüme sandalyesi / Cevap: Yavaş

40- Bizim yağ, filiz makarna, marlboro, eti ekmek / Cevap: Paket

41- Tekne, uçan balonlar, gaz kaçıran adam, denize indirilen tekne / Cevap: Salma

42- Spor ayakkabı, Boğaziçi köprüsü, meyve yediren kadın, boğazlı kazağını tutan kadın / Cevap: Boğaz

43- Fotoğraf albümü, şarkı cdsi, cd albüm, fotoğraf albümü / Cevap: Albüm

44- Yemek sofrası, yemek takımı, Atatürk yemek masasında, yemek dolu masa / Cevap: Sofra

45- Alışveriş arabası, maket araba, el arabası, atlı araba / Cevap: Araba

46- Mercanlar, renkli deniz bitkiler, deniz altı bitkileri, ada / Cevap: Resif

47- Lastik yakan F1 aracı, babasını öpen çocuk, araba tekerliği, gülen mavi gözlü bebek / Cevap: Yanak

48- Sirk, gece kampı, Kızılderililer, Kızılay çadırları / Cevap: Çadır

49- Kahve fincanı, sörf yapan adam, banyo yapan kadın, biralar / Cevap: Köpük

50- Su içen sincap, çorba tutan eller, su içen çocuk, sigara içen adam / Cevap: İçmek

51- Kapıkule sınır kapısı, asansöt 3 kişiliktir tabelası, 90 hız limiti tabelası, Şanlıurfa haritası / Cevap: Sınır

52- İş makinası, eşli buz pateni, makarna, jimnastikçi / Cevap: Burgu

53- Serçe, kırmızı serçe arabası, siyah serçe arabası/ dala konan kuş / Cevap: Serçe 5

4- Tank, kutu taşıma aracı, makyaj, dalgıçlar / Cevap: Palet

55- Tarihi bina, istatistik grafiği, excel tablosu, Anıtkabir / Cevap: Sütun

56- Tüy, gelinlik, bulutlar, süt / Cevap: Beyaz resimli kelime bulmaca cevapları

57- Balık, dalmaçyalı köpek, inekler, kelebek / Cevap: Benek

58- Motosiklet, motosiklet önü, bisiklet, bisiklet önü / Cevap: Gidon

59- Dna sarmalı, deney tüpleri, tahtada formüller, teleskop / Cevap: Bilim

60- Çocuğunu öpen anne, kadını sırtına alan adam, 4 kişilik aile, gülen kadın / Cevap:Mutlu

61- Akrobat, deniz taşları, jimnastik yapan kız, terazi / Cevap: Denge

62- Büyük ayı yıldız grubu, küçük alet çantası, büyük alet çantası, formalı çocuklar / Cevap: Takım

63- Yargıç tokmağı, çalgı çalan adam, kanun çalgısı, tokmak ve kitaplar / Cevap: Kanun

64- Gazete basımı, iş kadını ve patronu, iş adamı ve patronları, kalp desenli patates / Cevap: Baskı

65- Eski kahvehane, kahve fincanı, kakao taneleri, sütlü kahve / Cevap: Kahve

66- İplik, tel toplar, şarap sürahisi ve kadehi, ipli toplar / Cevap: Sicim

67- Diş ağrısı çeken kadın, yaralı dirsek, bozulmuş elma, dişçi aleti / Cevap: Çürük

68- Soğanlar, 3 yapraklı yonca, pembe çiçek, çam kozalak / Cevap: Bitki

69-İnsan evrimi gösteren resim, Charles Darwin, Evrim ağacı, eşeyli üreme grafiği / Cevap: Evrim

70- Araba, tahtalar, sütun, ABD haritası / Cevap: Plaka

71- Geri dönüşüm işareti, kare, çember, elde tutulan ağaç / Cevap: Çevre

72- Sörf tahtaları, tahta kaşıklar, yeşil yazı tahtası, doğrama tahtası / Cevap: Tahta

73- Kırık demir parmaklıklar, ışıklı helikopter, tahta ve oklar, su sızdıran boru / Cevap: Kaçak

74- Dünya küresi, yumurtalar, cevizler, deniz kabuğu ve inci / Cevap: Kabuk

75- Ekmek, uzun ekmek, tavuk butları, bateri / Cevap: Baget

76- Denizde ışık, orman, bulutların arakasında güneş, araba far ışığı / Cevap: Hüzme Resimli Kelime Bulmaca

77- Kovboy, etekli İskoçlar, 4 kız var, etekli 3 kız / Cevap: Ekose

78- Taramalı tüfek, beyaz şeritli şapka, siyah beyaz ayakkabı, Marlon Brando / Cevap: Mafya

79- Ağızdan ilaç alan çocuk, göğsünü tutan adam, boğazını tutan kadın, tüple ilaç alan kız / Cevap: Astım

80- Hesap makinesi, krei kartı ekstresi, abaküs, 2+2=4 işlemi / Cevap: Hesap

81- Buzdolabı, hapşıran kadın, kalorifer ayar düğmesi, limonata / Cevap: Soğuk

82- Kaval (yada Ney), gitarlar, trompet, davullar / Cevap: Çalgı

83- Deniz, taş köprü, yeşil kıyafetli adam, mavi elbiseli kadın / Cevap: Kemer Resimli Kelime Bulmaca

84- Pastırma, bağıran çocuk, bağıran adam, sinir hücresi / Cevap: Sinir

85- Taşıma racı, tren koltukları, yolcu vagonu – tren, yük vagonu / Cevap: Vagon

86- Salata, madeni eski para, heykel, pizza / Cevap: Sezar

87- Fatura ve fişler, banyo fayansları, su akan yer, hesap yapan kadın ve adam / Cevap: Gider

88- Uçak havalanırken, F1 aracı, tavuk kanatları, futbol taktik tahtası / Cevap: Kanat

89- Sarışın kadın, zenci gülen bebek, uzak doğulu yaşlı kasketli gözlüklü adam, kızıl saçlı gözlüklü gülen kız / Cevap: İnsan

90- Scooter, yat, hızlı tren, mavi yarış arabası / Cevap: Taşıt Resimli Kelime Bulmaca

91- Diş protezi, asma köprü, güreşçiler, metal ve teller / Cevap: Köprü

92- Karne ve üzgün çocuk, çatlamış cam, alçılı ayak, devasa bir bacağı yarım sandalye / Cevap: Kırık

93- Sarma, dolma kalem, kırmızı ve yeşil biber dolması, pişmiş hindi yada tavuk/ Cevap: Dolma Resimli Kelime Bulmaca

94- Gri renkli kaya, bakır işleme tepsi, altın paralar, yeşil soda şişeleri / Cevap: Maden

95- Oto teybi, bir sürü metal şey, tamamen parçalanmış araba, keman çalan kız / Cevap: Parça Resimli Kelime Bulmaca

96- Çiğdem – çekirdek, gevrek – simit, zeytin ve zeytin yağı, saat kulesi / Cevap: İzmir

97- Balerin bacakları, vida gibi birşey, bisiklet önü, kırmızı ayakkabı / Cevap: Pabuç

98- Yol işaret levhası, vücut body çalışan adam, Mısır pramitleri, mavi balıklar turuncu balığı kovalıyor / Cevap: Üçgen

99- Boya ve tamir yapılan araba, suratına pet şişe geçiren adam, V for Vendetta maskeli insanlar, gözlerine salatalık koymuş yüzünde maske yapmış kadın / Cevap: Maske

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.